Recensie toevoegen

Klik hier om uw recensie toe te voegen

 

Via Via kwamen mijn partner en ik terecht voor een consult bij Patricia. Dit als kennismaking. Het was allemaal zo treffend en haar weten is zo groots. Nu zijn we bezig met een cursus. Het is zo fijn om te begrijpen dat iedereen zo mag zijn zoals die is. Ieder met zijn of haar doel en de weg er naar toe. Ik kan het iedereen echt aan raden. Bijzonder dat de nummerologie zo veel invloed heeft met de cijfers die je in een bepaalde periode mag beleven. Altijd een hartelijk onvangst. Heel veel gastvrijheid en ze neemt de tijd. Gewoon een liefevolle vrouw die dit ook me veel liefde doorgeeft.

Dank je wel Patricia,
Twanny Antoinnette Hegeman

 

Vanavond samen met mijn vriendin, een warme toegankelijke en gezellige avond bij Patty mogen ervaren. Maar bovenal was het zeer leerzaam. Patty wist feilloos nav onze geboortedata onze sterke en zwakke punten te herleiden. Bijzonder, mijn vriendin en ik zijn zogeheten niet op ons mondje gevallen, maar vanavond waren we toch redelijk rustig voor ons doen.

Patty is optimistisch, maar ook realistis. Ze weet een leidraad te geven in ieders leven. We waren best stil, onder de indruk toen we tot slot gezellig glaasje wijn met haar dronken. Terug op weg naar huis, barstten "onze" analyses los." het klopt gewoon" konden we alleen maar concluderen. En daar zijn we bij verbleven, mijn vriendin en ik ieder met onze eigen gedachten. Om met een goed gevoel terug te kijken op een mooie enerverende gezellige avond!!

Dankje patty!

  

Sinds een jaar heb ik enorme last van vastzittende nek en schouders, na talloze behandelingen bij de fysiotherapeut bleven de klachten. Via mijn vriend die al jaren bij Patricia komt, kwam ik in contact met Patricia. Na de eerste behandeling voelde ik verlichting tussen mijn schouders.

Patricia 'leest' als het ware je lichaam en weet precies waar de knelpunten zitten. Dit alles op een heel rustige en prettige manier. Ik heb nu twee behandelingen gehad en het is ongelooflijk wat een vooruitgang. Ik ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met Patricia. Kortom: Zeer goede ervaring! Probeer het zelf eens. Dank je wel Patricia;)

Lieve groet, Astrid van der Rijst Borne

 

I consider myself as one of the numerous loyal customers of Patty’s massage practice. I am a customer for more than 17 years now and I still enjoy the monthly visits to her practice. It turned out that I need these massages to recover from the stress that I have built up from living a quite stressful life. I soon forget about my daily concerns after the sessions starts, while she accurately takes care of all the tensions that she encounters in my body in a smooth but at the same time thorough manner.

In a very pleasant and relaxing atmosphere, one can enjoy the massage in quietness or have a good conversation with Patty about, for instance, the deeper meanings of life. Patty strongly believes that there is a mutual relationship between how things stand for a person in life and the state of the body. This faith is strongly embodied in the way she practices her work. As a result, my sense of well-being becomes stronger in noticeable ways after each session.

Thank you, Raymond Loohuis

 

 

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de Numerologie van Patty Klaar. Verbaasd als ik was over wat ze allemaal over mij wist te vertellen aan de hand van de geboortecijfers, maakte het me enorm nieuwsgierig.

Als ik vragen had over een situatie met iemand in mijn omgeving stelde ik die terloops aan Patty en kwamen er goede inzichten naar voren voor mij. Deze inzichten hielpen mij ook daadwerkelijk in het echt om beter met de situatie te dealen. Toen ze dan ook met de aankondiging kwam dat ze een cursus zou gaan geven, hoefde ik niet na te denken en zei impulsief direct toe.
Gepassioneerd legt ze uit over de getallen en geduldig beantwoordde ze alle vragen die we met zijn allen hadden. Na de cursus natuurlijk direct in de praktijk oefenen!

Als interim manager maak ik veelvuldig (altijd) gebruik van de numerologie zoals deze me is aangeleerd door Patty. En dit maakt mij gedragingen van mensen duidelijk en geeft mij inzicht in de levenslessen van die persoon.
Inmiddels kijk ik eerst naar gedragingen van mijn interim/medewerkers en kijk in een later stadium naar de getallenlijn. Erg leuk om te constateren dat ik steeds beter kan inschatten welke getallen meespelen!

Ook bij het aannemen van mensen let ik op de getallen. Hierbij ben ik me bewust van mijn voorkeuren voor bepaalde cijfers en kan hierdoor beter mijn eigen cijferoordeel loslaten en kijken naar wat past in het team.

Uiteraard stoei ik prive ook lekker met de getallen en het blijft verrassen! Inmiddels heb ik een liefde voor getallen, naast mijn liefde voor mijn eigen 1 en voor die van mijn partner, een 2, Samen zijn we een 3.. en nou ja, als je nieuwsgierig bent laat dan je liefde vol ontvangen door Patty en duik met haar in de wereld van de numerologie. Het heeft mij geboeid en verbonden!

Hartelijke groet, Renate

 

 

Ik heb bij Patty een geweldig inspirerende cursus Numerologie gevolgd. Wat heb ik veel van je geleerd, je hebt mij met veel geduld en liefde kennis overgegeven van de Numerologie. Dagelijks oefende ik met de cijfers en kwam met vele vragen op de les en iedere keer heb je mij geduldig en rustig uitgelegd wat de combinaties betekenden. Een ervaring die ik mijn hele leven mee zal nemen en nooit meer kwijt raak.

Mijn familie en vriendenkring maak ik iedere keer weer blij met de berekeningen van hun zielsgetal met bijbehorende betekenis. Geweldig dat ik mijzelf en anderen veel kan laten zien over mijn levens, veel wordt nu begrijpelijker en gebeurtenissen vallen op hun plaats.

Bedankt lieve Patty, je bent een meester in de Numerologie.

Warme groet van Marjolein Bloemendaal

 

 

Ik wil je heel erg graag bedanken voor de enorm fijne massage van gisteren. Het heeft heel goed doorgewerkt. Ik voelde meteen weer meer mijn voeten... vooral stroming van warmte hiernaartoe.

Verder had ik veel meer ruimte in mijn nek en hoofd en schouders. In de avond werd ik erg moe en ben lekker op tijd het bed in gedoken. Vanochtend stond ik voor het eerst sinds wéken op zonder pijnen in mijn hoofd en nek.

Gisteren al met mijn vriend besproken om 1 keer in de zoveel weken toch bij jou langs te gaan voor massage. Ik merk zoveel verschil! Dus, je kan t.z.t. weer een mailtje van mij verwachten.....

Nogmaals dank voor je fijne behandeling!

Groetjes, Ankie

Copyright © 2020 Adagium - Praktijk voor lichaam en geest. Alle rechten voorbehouden.